Nieuwsbrief de Aandacht nr. 04 2019-2020

Kerststukjes maken

Week van de mediawijsheid, groepen 7 en 8

Aan of uit?

In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken. Nog even je appjes checken of ga je vroeg slapen? Laat je je kind alleen op de tablet of lees je samen een boekje? Regel je zelf je online bankzaken of laat je dat doen door een ander? De Week van de Mediawijsheid 2019 heeft daarom als thema: 'Aan of uit?'

Ouders, kinderen, opa's, oma's, vrienden, buren, verzorgers, leraren, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de overheid: laten we van elkaar leren en elkaar helpen. Om slim 'aan' te staan en mee te blijven doen met de wereld om je heen. Én om soms te kiezen voor de uitknop, omdat ook je offline leven aandacht vraagt.

Tijdens de Week van de Mediawijsheid stellen we daarom de vraag: wanneer kies jij om aan of uit te staan?

De groepen 7 en 8 nemen deel aan het spel dat dagelijks gespeeld wordt tijdens deze week.

Stagiaire in groep 4

Mijn naam is Shanna Timmermans en ik ben dit schooljaar iedere donderdag in groep 4 bij juf Valerie te vinden. Ik loop nu in mijn eerste jaar stage voor de opleiding Pedagogiek in Nijmegen. Ik zal hiervoor vooral observeren, kinderen of groepjes begeleiden en helpen waar nodig. 6 jaar geleden zat ik hier zelf ook op school en ik vind het heel leuk dat ik hier nu weer terug ben.

Kerststukjes maken​​​​​​​

In deze link, kunt u lezen dat uw zoon/dochter zich op kan geven om op 17 december kerststukjes te gaan maken in Clubhuis Tiel.
Mocht u interesse hebben, de inschrijfformulieren zijn te verkrijgen op kantoor .