Nieuwsbrief de Aandacht nr. 12 2018-2019

Staking 15 maart
  Het wijkorkest
  Groep 6
  Hulpouders voor de Koningsspelen gezocht!
  Het wijkkoor

Kinderen gewoon les op 15 maart

U heeft hierover al een mailtje gehad, maar nog even ter herinnering: De leerkrachten van onze school hebben besloten niet deel te nemen aan de staking van 15 maart. Uw zoon/dochter heeft dus gewoon les op 15 maart.

Het wijkorkest

U kunt hier de flyer van het wijkorkest bekijken.

Groep 6

Van  maandag 11 maart t/m vrijdag 5 april doet groep 6 mee met de E-waste Race Rivierenland. Door het verzamelen van zoveel mogelijk (kleine) kapotte elektrische huishoudelijke apparaten maken zij kans opeen reisje naar Nemo in Amsterdam. Er zijn tien deelnemende scholen uit de regio die meedoen, dus wie weet.........

In les 10 van Goed gedaan! staat het onderwerp 'wat denk ik?' centraal.
De kinderen leren dat je jezelf fijner en sterker voelt wanneer je jezelf moed inspreekt en positief denkt. Ze oefenen hoe je jezelf bemoedigend toespreekt ('kalm maar', 'het lukt wel') en wat positief denken inhoudt (letten  op de leuke kanten/ ervan uitgaan dat het wel goed komt).
Ook leren ze om - als er iets misgaat - een slim plan te bedenken om 'er het beste van te maken'.

Hulpouders voor de Koningsspelen gezocht!

Vorige week heeft u een brief gekregen over de Koningsspelen.
Wij hebben veel (groot)ouders nodig om deze dag te laten slagen.
Denkt u aan het invullen van het strookje? Het inleveren kan tot vrijdag 15 maart.

Wij rekenen op uw hulp, want zonder uw hulp is het niet mogelijk om deze dag te organiseren.

Het wijkkoor

U kunt hier de flyer van het wijkkoor bekijken.